با قارچ خوراکی دکمه ای سه سوته آنفولانزا خود را درمان کنید!!!

مقدار مساوی کود کود گاوی یا خاک باغچه را که به خوبی پوسیده شده است صاف کنید و خوب مخلوط کنید.

این مخلوط را با فرمالین 5 درصد یا بخار استریل کنید.

از این خاک برای پوشش استفاده کنید.

وقتی توری قارچ خوراکی دکمه ای کاملا در کمپوست پخش شد، یک لایه خاکی به ضخامت 5-4 سانتی متر که به این ترتیب تهیه شده روی آن پخش کنید.

کمتر از 3 روز پس از آبکاری دما را بین 14-18 درجه سانتیگراد و رطوبت را بین 80-85 درصد ثابت نگه دارید.

اکنون زمان پربار شدن است.

در این زمان هوای تازه و نور برای رشد مورد نیاز است.

به همین دلیل اکنون پنجره ها و نورگیرهای اتاق را باز نگه دارید.

قارچقار

40-35 روز پس از کاشت قارچ یا 15 تا 20 روز پس از کاشت در خاک، بدنه های میوه سفید قارچ روی کمپوست ظاهر می شوند که در 4 تا 5 روز آینده به شکل دکمه ای در می آیند.

افزایش می یابد زمانی که درپوش قارچ در حالت سفت باشد یا غشای زیر آن سالم باشد، قارچ را باید با فشار ملایم با انگشتان و چرخاندن آن شکست.

تولید و ذخیره سازی به طور معمول 8 تا 9 کیلوگرم قارچ در هر متر مربع تولید می شود.

از 100 کیلوگرم کمپوست به راحتی می توان حدود 12 کیلوگرم قارچ به دست آورد.

پس از کندن، آن را کاملاً در آب تمیز بشویید و سپس آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در آب سرد خیس کنید.

آن را تازه نگه دارید بهتر است استفاده شود، اما می توان آن را در یخچال با دمای 5 درجه به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کرد.

به چه قیمتی قیمت خرده فروشی قارچ دکمه ای از 100 تا 125 روپیه در هر کیلوگرم متغیر است.

قیمت آن در فصل های عروسی تا 150 روپیه در هر کیلوگرم می رسد.

تولید قارچ به کود کمپوست های خوب و دانه های تر و تمیز خوب بستگی دارد.