خرما کیلویی که موجب افزایش نور در چشم می شود

ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد، مصرف خرما کیلویی ممکن است ابتلا به سرطان کولورکتال را کاهش دهد.

همچنین مصرف خرما باعث افزایش رشد باکتری های مفید در روده می شود. این ممکن است سلامت روده بزرگ را نیز ارتقا دهد.

فیبر همچنین سطح قند خون را تثبیت می کند. همچنین اثرات سدیم در رژیم غذایی شما را متعادل می کند و این ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

منیزیم موجود در میوه ماهیچه های قلب و عروق خونی را شل می کند و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد. برای رسیدن به نتایج بیشتر در این زمینه به مطالعات بیشتری نیاز است.

میوه خرما حاوی مواد مغذی زیادی است. آنها همچنین در کشورهای خاصی برای انرژی فوری پس از روزه داری استفاده می شوند. خرما همچنین حاوی قندهای طبیعی مانند ساکارز، فروکتوز و گلوکز است. اینها ممکن است باعث افزایش انرژی نیز شوند.

خرما
علت اصلی شب کوری کمبود ویتامین A است. خرما نیز سرشار از این ویتامین است و می تواند به مبارزه با این بیماری کمک کند. به نظر می رسد مناطقی که مصرف خرما بیشتری دارند، موارد نادر شب کوری دارند.

خرما همچنین ممکن است به کاهش شب کوری در موارد سالمندان کمک کند.

تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد. برخی منابع بیان می کنند که خرما به آبجو بومی در نیجریه اضافه می شود تا نوشیدنی کمتر مست کننده باشد.

ممکن است از هموروئید در دوران بارداری جلوگیری کند. هموروئید یک عارضه شایع در دوران بارداری است. آنها می توانند نتیجه دریافت ناکافی فیبر باشند. خرما منبع عالی فیبر است. آنها ممکن است به پیشگیری از هموروئید در دوران بارداری کمک کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای درک این مکانیسم خاص تاریخ مورد نیاز است.

اینها مهمترین فواید خرما هستند. ادعاهایی وجود دارد مبنی بر اینکه خرما ممکن است از طرق دیگری نیز سلامت را تقویت کند. با این حال، اطلاعات کافی برای پشتیبان گیری از آنها وجود ندارد. در بخش زیر به آنها پرداخته ایم.